van der Struik makelaardij, Meerstraat 3a, 7815 XA Emmen
Telefoon 06-21237110
Home
Woningaanbod
Informatie
Links
Contact
Verkoop

Indien u van plan bent uw woning te verkopen, denkt u dit misschien best zelf te doen. De 'doe-het-zelf'-methode bij het verkopen van een woning geeft echter veel rompslomp en heeft bovendien gevaarlijke kanten. Als particulier komt u namelijk niet dagelijks in aanraking met de aspecten van het verkopen van een woning. De kans is groot dat u belangrijke facetten over het hoofd ziet. Daarom is het wellicht verstandig om de afweging te maken: doe ik het zelf, of laat ik het over aan de specialist. Wij van Van der Struik makelaardij beschikken namelijk over beëdigde registermakelaars met ervaring in de woningmakelaardij. Tevens profiteert u van onze vele relaties in de regio. Daarnaast zijn wij uiteraard ook WOZ-gediplomeerd. Als u ons als specialist in de arm neemt, dan gebruiken wij onder andere de volgende instrumenten om uw woning zorgenvrij, zonder risico's en voor een goede prijs te verkopen: dankzij onze VastgoedPro-lidmaatschap beschikken wij over een uitstekend uitwisselingssysteem. Hierdoor is binnen 24 uur bij alle makelaars bekend dat uw woning te koop staat. Aspirant-kopers die bij collega-makelaars staan ingeschreven worden hierdoor zeer snel geattendeerd op uw woning. Aan het uitwisselingssysteem is een woningzoekendenbestand gekoppeld. Aspirant-kopers worden door ons wekelijks (indien er nieuw aanbod is) op de hoogte gehouden van de mutaties in onze woningportefeuille;
professionele presentatie in onze veel bekeken vitrines. presentatie op verschillende goed bezochte internetsites, w.o.:

   • www.funda.nl
   • www.jaap.nl
   • www.huislijn.nl
   • www.vastgoedpro.nl
   • www.kopeninduitsland.nl
   • www.vanderstruik.nl
   • www.startpagina.nl      (Link Makelaars)


   • afhankelijk van uw woonplaats kan uw woning gepresenteerd worden in de regionale krant. Ook kan uw woning op tv geadverteerd worden

   Door bovengenoemde instrumenten zal er ongetwijfeld interesse gewekt worden bij het koperspubliek. Ook staan wij in nauw contact met potentiële kopers en bieden wij woningen aan waardoor uw woning snel verkocht wordt. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw woning op een positieve manier wordt gepresenteerd tijdens de bezichtiging. De kijker ontvangt bovendien na afloop een uitgebreide presentatie-map van uw woning met daarin alle van belang zijnde gegevens. Wanneer de interesse dusdanig is dat de aspirant-koper in onderhandeling wil treden, dan trachten wij op discrete en deskundige wijze voor u als opdrachtgever een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Onderhandelen is namelijk ons dagelijks werk!

   Als men tot een mondelinge koopovereenkomst is gekomen , zorgen wij er voor dat de mondeling gemaakte afspraken in een koopakte juridisch dusdanig worden vastgelegd, dat er over en weer geen misverstanden zullen ontstaan. Tot slot stellen wij de notaris in de gelegenheid om op basis van de door ons opgestelde koopakte, de transactie af te ronden.