van der Struik makelaardij, Meerstraat 3a, 7815 XA Emmen
Telefoon 06-21237110
Home
Woningaanbod
Informatie
Links
Contact
Hypotheek & vezekeringen

 In het grote onoverzichtelijke aanbod van vele banken, financieringskantoren en verzekeraars kunnen wij u met een helder en duidelijk, maar vooral 100 % juist advies behulpzaam zijn om te zoeken naar de beste financiering passend bij uw specifieke situatie.

Veelal is het rentepercentage het enige waar naar gekeken wordt echter vaak is de hoogte van de verschuldigde premies veel meer van invloed op de netto maandlast.

Vakkundige voorlichting en persoonlijke begeleiding zijn onze specialiteit. Onze advisering is niet onafhankelijk daar wij volledig uw belangen behartigen.
Indien u dit wenst kunt u geheel vrijblijvend een gesprek aangaan met onze adviseur. Via ons kantoor kunt u hiervoor een afspraak maken. Uit ervaring kunnen wij u dit van harte aanbevelen.

Door een online ingevulde hypotheekoffertaanvraag kunnen wij kijken naar uw mogelijkheden.

 
Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van het wonen in Duitsland. Wij zijn het enige makelaarskantoor dat uitsluitend bemiddeld in Duitse huizen en kavels. Wij bieden u extra mogelijkheden, waarvan wij u graag willen laten profiteren. Niets is zo spannend als het kopen van een huis. De aankoop van een nieuwe woning is vaak een gebeurtenis die u buitengewoon kan bezig houden. Wij begrijpen dat, en daarom nemen wij ook alle tijd voor u. Een beslissing mag nooit geforceerd worden, maar moet plaats vinden op basis van rust. Wij nemen de tijd voor u, die u verdient. Of het nu een bestaande woning betreft, of een woning uit een van onze nieuwbouw aanbiedingen. Voor nieuwbouw geldt bij ons, niets is standaard. Samen met u zoeken wij een passende kavel en tekenen we vanaf de fundering uw droomwoning, totdat de tekening geheel naar uw wens is. Door onze unieke samenwerking met Duitse banken en meerdere makelaars, kunnen wij u op de hoogte houden van het laatste actuele aanbod op de Duitse huizenmarkt. Het enige dat u hiervoor dient te doen is het aanvraagformulier op deze site in te vullen, of een afspraak te maken met ons kantoor. Dit bespaart u zelf veel werk, maar is voor ons een dagelijkse bezigheid.

Voor bestaande bouw of nieuwbouw bieden wij u de juiste oplossing, zeker in combinatie met onze hypotheken.  Van der Struik makelaardij biedt u als een van de weinige makelaars aan, een mogelijkheid om via een Nederlandse bank, onder de normale Nederlandse voorwaarden een hypotheek te sluiten. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om via een Duitse bank, onder de Duitse voorwaarden een hypotheek af te sluiten. Voor meer informatie over de hypotheekvormen kunt u contact opnemen met ons kantoor, of kom even langs, dan kunnen wij u op de juiste wijze adviseren over wonen in Duitsland.