van der Struik makelaardij, Meerstraat 3a, 7815 XA Emmen
Telefoon 06-21237110
Home
Woningaanbod
Informatie
Links
Contact
Aankoop

Een huis kopen zonder makelaar lijkt op het eerste gezicht een fluitje van een cent. Gewoon een kwestie van de kranten goed uitpluizen, surfen op het internet, een paar keer met de auto langs het huis rijden en vervolgens een afspraak maken om uw droomhuis te bezichtigen. Als blijkt dat dit huis werkelijk het huis van uw dromen is blijft alleen nog de prijsonderhandeling over. Vervolgens de afspraken op papier zetten. Klaar is Kees!

Twijfelt u niet een beetje? Waarom zijn er immers makelaars als het allemaal zo makkelijk gaat? Weet u zeker dat u de juiste koop hebt gedaan? Wellicht heeft u een te hoge prijs betaald? De verkoper mag immers vragen wat hij wil.

Waarom Van der Struik Makelaardij?

Zowel kopers als verkopers realiseren zich veel te weinig welke grote financiële en juridische risico's zij lopen als - veelal achteraf - blijkt dat zaken niet goed geregeld zijn, afspraken niet worden nagekomen of dat juridische en/of milieuproblemen om de hoek komen kijken. Vaak wordt overhaast besloten een huis te kopen en verzuimt men deskundigheid "in huis te halen". 
Door het inschakelen van van der Struik Makelaardij wordt u een hoop (speur)werk uit handen genomen en kunnen problemen op het financiële en juridische vlak voorkomen worden. De medewerkers van van der Struik Makelaardij zijn niet emotioneel gebonden en kunnen de zaak daardoor objectief benaderen.